Merel besluit toch niet mee te doen met de bikini actie

Merel besluit toch niet mee te doen met de bikini actie

Merel heeft nieuwe panter bikini’s op de markt gebracht. Om de verkoop te stimuleren hebben de bewoners bedacht dat het leuk zou zijn als Merel zelf de bikini gaat showen als zij 30 bikini’s verkoopt. Ondanks Merel er gisteren nog enigszins enthousiast over leek te zijn, blijkt ze op deze nieuwe niet meer achter het plan te staan. Ze heeft ondertussen 27 bikini’s verkocht en daarom besluit Gerrit op haar af te stappen. Hij legt uit dat mensen misschien de bikini wel gekocht hebben om de actie en dat het misschien wel een goed idee is om deze mensen een mailtje te sturen. Merel laat al snel weten dat ze nooit akkoord is gegaan met de actie en er ook niet aan mee gaat doen. Ik doe het niet benadrukt ze. Mensen kopen de bikini omdat ze hem cool vinden en dat vind ik weer leuk laat ze weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *