De eerste aanvraag voor Jessie zijn laserkliniek is binnen

De eerste aanvraag voor Jessie zijn laserkliniek is binnen

Het lijkt goed te gaan met de laserkliniek van Jessie. Nadat hij tatoeages heeft verwijderd van enkele bewoners krijgt hij vandaag zijn eerste aanvraag binnen. Jessie, ik heb wat leuks voor je roept Franny als Jessie en Merel buiten in gesprek zijn. Voordat Franny de mail voor mag lezen, moet ze Jessie eerst geruststellen dat ze echt leuk nieuws heeft. Wat tof reageert Jessie blij op het nieuws. Dat is echt leuk benadrukt hij. En toont de aanvraag trots aan de andere bewoners. De afgelopen dagen is er veel te doen geweest rondom de laserkliniek van Jessie. Afgelopen woensdag was er een grote ruzie rondom de banner die bovenop de tattoo shop was geplaatst. Ook heeft Jessie enkele tatoeages verwijderd van bewoners en was hij een bril kwijt. Zullen er meer aanvragen volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 13:33

    Laserkliniek? Last me niet lachen

    Een workshop gehad van enkele uren. Ik zou me nooit bij hem van een tattoo laten afhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *