De gemoederen lopen hoog op, gaat Merel nog in bikini op de foto?

De gemoederen lopen hoog op, gaat Merel nog in bikini op de foto?

De bikini’s van Merel houden de gemoederen bezig vandaag. Nadat Merel eerder al heeft aangegeven niet in bikini te gaan, blijft Gerrit erover doorgaan. Gerrit bedoelt het goed, Merel is onzeker, maar ze hoeft nergens onzeker over te zijn laat hij weten. Ondertussen wordt er in de silo ook gesproken over de bikini’s. Merel moet lekker zelf weten wat ze gaat doen zegt Mylène tegen Jessie. Jessie is het met haar eens. Alexandra, Franny en Gerrit stappen iets later gezamenlijk op Merel af. Nadat Alexandra het gesprek begint wordt het stokje overgedragen aan Gerrit. Hij legt uit dat iedereen ziet dat ze veel aan zichzelf werkt en dat ze er goed uitziet. Het streven is natuurlijk een bikinifoto zegt Gerrit. Voor jou of voor mij? reageert Merel. Voor jezelf antwoordt Gerrit op zijn beurt. Nee hoor, mijn streven is model worden gaat Merel verder. Niet alleen een bikinifoto, alleen model worden voegt ze eraan toe. Daarna wordt de toon van het gesprek harder. Gerrit legt uit wat hij bedoelt waarop Merel antwoordt waarom ze in bikini op de foto moet. Waarom mag ik dat niet zelf bepalen? Ze stoort zich er enorm aan dat de focus ligt op de bikinifoto. Het is fantastisch goed bedoelt, maar we hebben het hier al drie dagen over benadrukt ze. Na een flinke woordenwisseling stelt Gerrit de vraag of het door onzekerheid komt dat ze niet in bikini wil of dat het komt door het doel dat eraan gekoppeld is? Merel vertelt dat het beide is, maar dat ze het vooral op haar eigen manier wil doen. Jessie mengt zich ook in het gesprek. Het is heel gefixeerd op Merel moet een bikini aan merkt hij op. Merel wijst Gerrit op zijn eigen verantwoordelijkheden. Uiteindelijk biedt Gerrit zijn excuses aan omdat Merel zich niet goed bij de situatie voelt. Gaat het nog goed komen tussen Gerrit en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *