Mylène zegt sorry tegen Jessie en de groep viert een leuk kinderfeest

Mylène zegt sorry tegen Jessie en de groep viert een leuk kinderfeest

Mylène en Jessie hadden deze week een heftige ruzie met elkaar. De twee leken elkaar totaal niet te begrijpen. Nu ze er beide een aantal nachten over hebben geslapen, lijkt het erop dat ze weer met elkaar kunnen praten. Jessie geeft aan bij Mylène dat hij graag hoort wat er in haar hoofd omgaat. Dit omdat hij anders niet begrijpt waarom ze zo heftig reageert. Mylène snapt dit op haar beurt en wil hem bedanken voor het helpen met het kinderfeestje. Ook de andere bewoners helpen tijdens het kinderfeestje en samen maken ze er een leuke dag van.

Want niet veel later is het tijd voor feest. Speciaal voor deze gelegenheid is Gerrit in de huid van clown Jodelie gedoken en is Jessie verkleed gegaan als een superheld. Franny praat met de jarige en vraagt hoe oud ze is geworden. Twaalf antwoordt de jarige, ze zit in groep zeven. Gerrit gaat helemaal op in zijn rol, jodelie roept hij alsmaar terwijl hij naar de DJ-tafel danst. Na de muziek krijgen de kinderen tal van dingen om te doen. Ze krijgen bijvoorbeeld een rondleiding over het terrein en krijgen wat te eten. Zowel de kinderen als de bewoners hebben het enorm naar hun zin! \

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *