Een opmerking Adriaan wordt niet gewaardeerd, Hiske is helemaal klaar met hem

Een opmerking Adriaan wordt niet gewaardeerd, Hiske is helemaal klaar met hem

Er is afgelopen avond onenigheid tussen Adriaan en Hiske. Adriaan maakte een grap over de afwas die Hiske liet slingeren en dat is verkeerd gevallen bij haar. Verdien ik dat vraagt Hiske aan Adriaan. Adriaan geeft eerst geen duidelijk antwoord maar geeft later toe. Op dat moment vond ik van wel vervolgt hij. Hiske loopt vervolgens kwaad weg van Adriaan en Adriaan lucht vervolgens zijn hart bij Brandon. Adriaan loopt wat later alsnog terug naar Hiske. Maar hoor jij dan niet bij de mensen die het vaak laten staan? zegt hij. In eerste instantie reageert Hiske niet maar dan barst ze uit. Jij hoeft me niet public belachelijk te maken, dat doe ik ook niet bij jou benadrukt ze. De twee leggen het vooralsnog niet bij. L*l zegt Hiske dan als Adriaan wegloopt. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *