Alexandra krijgt bezoek van haar zoon in Utopia 2

Alexandra krijgt bezoek van haar zoon in Utopia 2

Alexandra staat op deze nieuwe dag bij de poort te wachten. Ze krijgt vandaag namelijk bezoek van haar zoon Jordy. Ze geeft Franny en Mariska een hand en dan begint Alexandra toch wel emotioneel te worden. Ze zucht haar tranen weg. Ik wil niet huilen voegt ze eraan toe. De poort gaat niet veel later open en Jordy stapt Utopia 2 in. Alexandra loopt op hem af en begint hard te huilen. Ze geeft hem een dikke knuffel en zoen. Rustig, rustig zegt haar zoon. Hij stelt zich vervolgens aan de groep voor. Echt een hele mooie jongen zegt Merel. Alexandra neemt haar zoon mee over het Utopia 2 terrein en praat hem gezellig bij over haar Utopia 2 avontuur. Haar dag kan niet meer stuk, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *