Hiske is niet van plan de onenigheid met Adriaan uit te praten

Hiske is niet van plan de onenigheid met Adriaan uit te praten

Afgelopen avond liep het uit de hand tussen Adriaan en Hiske. Er was onenigheid over de troep in de silo, voornamelijk de afwas die altijd blijft staan. Op deze nieuwe dag vraagt Andrea of ze het al goed heeft gepraat met Adriaan. Nee schudt Hiske. Dat gaat ook niet gebeuren benadrukt ze. Dit verbaast Andrea. En vraagt of Hiske echt zo boos is. Hij heeft me echt op mijn ziel getrapt. Hij heeft later dingen gezegd die hij nooit had moeten zeggen reageert Hiske. Andrea vindt het op haar beurt maar vreemd dat deze discussie tot zoiets groots is uitgelopen. Hiske vindt dat Adriaan hier eerst over na had moeten denken, voordat hij deze uitspraken deed. Zij is normaal gesproken altijd de eerste die na een ruzie of woordenwisseling naar Adriaan toekomt om het goed te maken, maar Hiske vindt nu dat Adriaan maar eens de eerste moet zijn. Als hij vindt dat hij niet fout zit, dan zegt dat ook genoeg wat mij betreft. Brandon is benieuwd wat voor vervolg dit krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *