Shelley ziet de zoon van Alexandra wel zitten en probeert Gerrit ermee te sarren

Shelley ziet de zoon van Alexandra wel zitten en probeert Gerrit ermee te sarren

Alexandra heeft bezoek gehad van haar zoon Jordy. Hij viel goed in de smaak en deed de hartjes sneller kloppen. Als de dames ’s middags aan het werk zijn, bedenken Hiske, Alexandra en Mariska een plan voor Shelley om Gerrit te sarren. Hiske vertelt dat ze het grappig zou vinden dat Shelley een brief gaat sturen naar Jordy. Zo van, ik denk dat ik penvrienden met Jordy word. Ik zou het om te gieren vinden hoe Gerrit gaat reageren legt ze verder uit. Shelley ziet de humor wel in van dit plan en ze besluit op Gerrit af te stappen. Ik wil penvrienden worden met Jordy. begint ze het gesprek. Zou je dat erg vinden vraagt ze verder. Nee, doe je ding antwoordt Gerrit op zijn beurt. Hij reageert nauwelijks op wat Shelley hem vertelt. Dit doet Alexandra heel erg verbazen. Oké, leuke reactie, doei zegt ze sarcastisch wanneer ze wegloopt. Shelley moet er wel om lachen. Wat had je dan voor reactie verwacht vraagt Gerrit. Weet ik niet zegt Shelley. Ik hoorde van Lex dat hij me wel een leuke meid vindt. Maar hij heeft een vriendin eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *