Jessie ergert zich aan Mariska, er valt niet met haar te praten

Jessie ergert zich aan Mariska, er valt niet met haar te praten

Jessie moet even wat aan mede bewoner Hiske kwijt. His? Ben ik de enige of heb jij ook moeite met Mariska vraagt hij haar. Ze laat je niet uitpraten, je mag echt geen zin afmaken gaat hij geïrriteerd verder. Volgens hem valt er niet te praten met haar. Hiske is het hier helemaal mee eens. De hele dag ikke, ikke, ikke gaat Jessie verder. Hij vindt Mariska wel een positieve toevoeging voor Utopia 2 maar wil straks een gesprek met haar hierover aangaan. Hij denkt namelijk dat er veel bewoners hier net zo over denken. Hiske is het met Jessie zijn gevoel eens en vindt dat zijn observatie klopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *