Jessie en Mariska slaan de handen ineen, ze willen de tattoo shop verder helpen

Jessie en Mariska slaan de handen ineen, ze willen de tattoo shop verder helpen

Jessie en Mariska trekken veel met elkaar op. De twee hebben vandaag een goed gesprek en praten over de weinige klandizie rondom de tattoo shop. Mariska zei in een eerder gesprek met dat er te weinig klanten bij de shop binnenkomen. Ik denk dat het goed is als we gaan vragen zegt Jessie, Mariska vult hem aan, hoe we ze kunnen helpen. Jessie stelt voor om het te proberen op de manier van Dylan en Kaylee en hoe zij geholpen willen worden door Jessie en Mariska. In anderhalve week vijf klanten, waarvan één bijwerk, vind ik bar weinig klaagt Mariska verder. Wel vindt het tweetal dat de tatoeëerders de vrijheid moet krijgen om te leren. Jessie vraagt zich af, is de droom van Dylan en Kaylee wel echt een droom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *