Zijn de bewoners ware kunstenaars?

Zijn de bewoners ware kunstenaars?

Gister kregen de bewoners een workshop schilderen. Als de dames binnenkomen helpen Brandon, Merel en Jessie met het uitladen van het materiaal uit de auto. Echt leuk dat je ons gevraagd hebt,  zegt de workshop leidster blij tegen Merel. Het is een enorme drukte in de silo als de spullen worden klaargezet. Terwijl er aan de ene kant drukte is van het uitladen zijn Jessie en Hiske samen in gesprek over Gerrit: Er zit niks van doorpakken in. Als alles klaarstaat is Brandon ietwat onzeker, ik kan echt niet schilderen. Naast Brandon is Andrea juist hartstikke enthousiast: Ik vind het nu al leuk! Er wordt ook al hevig gespeculeerd over wat er met de schilderijen gedaan wordt, houden of misschien toch verkopen? Iedereen mag zelf beslissen. Ook gaan er verschillende grapjes over de tafel: Doe je hello titty op de borsten? Tijdens de workshop krijgen de bewoners ook hapjes. Zullen de schilderijen mooi worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *