Merel en Jessie ergeren zich aan Adriaan

Merel en Jessie ergeren zich aan Adriaan

Jessie loopt het huisje van Merel binnen, want hij lijkt even zijn irritatie kwijt te willen. Jessie vertelt dat hij net een gesprek heeft gehad met Adriaan en volgens hem heeft de mannelijke bewoner het alleen nog maar over hoelahoepen en zijn plantjes. Ik word er ook een beetje chagrijnig van, zegt Merel. Heel de sfeer haalt hij heel de tijd naar beneden. Merel vertelt dat Adriaan tijdens het eten sarcastisch heeft vertelt dat hij blij is dat iedereen opruimt na zijn gekookte maaltijd. Dan keek hij Jens zo aan: Niet dus, want ik ben de enige die opruimt, zegt Merel over Adriaan. Terwijl iedereen aan het eten is, gaat hij van die k*topmerkingen maken. Jessie zucht. Het is sowieso gewoon een kneus, zegt hij. Zullen de twee Adriaan confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *