Adriaan en Jens vragen zich af waarom Hiske narrig is

Adriaan en Jens vragen zich af waarom Hiske narrig is

Adriaan, Hiske en Jens bespreken in de silo het evenement van morgen. Er moet nog een hoop gebeuren voor het evenement. Het belooft een spektakel van een feest te worden. Het opbouwen van het voorbakstation wordt een klus, maar dat kan volgens Jens prima morgenochtend gedaan worden. Volgens Adriaan moeten er niet te veel zit plekken zijn, hij is bang dat het anders een zitgelegenheid wordt. Nadat ze het evenement besproken hebben vraagt Adriaan aan Hiske of ze gisteren een beetje narrig was? Hiske reageert dat ze heel moe was. Jens viel het ook op en vraagt aan haar,dus als je niet moe was geweest, dan was je gisteravond ook niet geïrriteerd geweest? Hiske reageert op Jens dat het dan minder was geweest. Adriaan vraagt verder door waar de narigheid van Hiske vandaan kwam. Ze vertelt uiteindelijk dat ze gisteren een discussie heeft gehad en toen wel narrig werd door de positie waar ze in gezet werd waar ze geen zin in had.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *