Mylène krijgt een mail van een bijzonder persoon

Mylène krijgt een mail van een bijzonder persoon

Mylène heeft als droom visagiste te worden en heeft om deze reden visagist Mari van de Ven een mail gestuurd met de vraag of hij langs kan komen in de min is samenleving. Wanneer Adriaan achter de computer zit, krijgt hij een mail en geeft deze aan Mylène, ik denk dat je hier wel blij van wordt, zegt de mannelijke bewoner. Mylène leest de mail en krijgt een enorme glimlach op haar gezicht en geeft een high-five aan Adriaan, wat vet. In de mail wordt gevraagd wanneer het Mylène uit zou komen. Ze vertelt het aan de andere bewoners, die ook erg blij zijn voor haar. Wat leuk Mylène, zegt Merel vrolijk. Wanneer zal Mari komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *