Merel, Jessie, Hiske en Gerrit starten een zoekactie naar de telefoon, zullen zij hem vinden?

Merel, Jessie, Hiske en Gerrit starten een zoekactie naar de telefoon, zullen zij hem vinden?

De bewoners zijn al een aantal dagen de telefoon kwijt en kunnen deze niet vinden. Jessie lijkt er nu klaar mee te zijn en heeft een plan bedacht. Samen met Hiske, Gerrit en Merel loopt hij hand in hand over het terrein heen, opzoek naar de telefoon. De helpende bewoners hebben bedacht met zijn vieren naast elkaar te lopen en ieder naar de grond te kijken. Het begin loopt niet zoals verwacht en het duurt even voordat ze de telefoon tegenkomen. Gerrit gilt het uit wanneer hij de telefoon heeft gevonden. Yes!. Jessie, Merel, Hiske en Gerrit geven elkaar een high-five en kunnen hierna verder met de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *