Alexandra krijgt hulp van een kleding stylist

Alexandra krijgt hulp van een kleding stylist

Alexandra kreeg gisteren een bericht dat er een kleding stylist langs zou komen. Ze komt vandaag langs.De kleding styliste komt langs om Alexandra te helpen bij haar broekenlijn. Eerst verwelkomt Alexandra haar en stelt haar eerst aan iedereen voor. Nadat de kleding styliste Astrid, aan iedereen is voorgesteld legt Alexandra uit wat haar probleem is. Haar broek loopt niet goed. Astrid praat eerst met Alexandra over haar bedrijf en gaat daarna meteen op zoek naar een oplossing van het probleem. Zal het bezoek van Astrid Alexandra helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *