Mariska, Gerrit en Hiske praten over het eindbedrag van de Utopia 2 finale

Mariska, Gerrit en Hiske praten over het eindbedrag van de Utopia 2 finale

Hiske vindt het niet kunnen als Utopia 2 in een min bedrag staat, want zo laten de bewoners als samenleving volgens haar zien dat ze niet een normaal bedrijf kunnen runnen. Mariska vindt dat het veel eerder gezien had moeten worden. Het is ook niet realistisch, laten we ook eerlijk zijn, we zijn vorig jaar mei met helemaal niks begonnen. Er stond niks geeft ze verder aan. Mariska is het hiermee eens. Ja klopt, moet je kijken wat er nu staat. Dat hebben wel de mensen gedaan die dingen van ons kopen of vrijwilligers die dingen gedaan en gegeven hebben. Dat wordt wel een beetje vergeten. Gerrit vindt op zijn beurt dat er heel rare kronkelingen in de bedragen zitten en vertelt dat er veel geld geïnvesteerd is. Hij geeft als voorbeeld het sanitair gebouw. De investeringen waren allemaal op lange termijn gebaseerd terwijl het programma op korte termijn eigenlijk al stopt. De bewoners gaan nu manieren bedenken om het eindbedrag hoger te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *