Gerrit en Jessie vinden dat Alexandra altijd haar zin wil krijgen

Gerrit en Jessie vinden dat Alexandra altijd haar zin wil krijgen

Jessie en Gerrit lopen samen van de silo naar het rookhok. De twee raken aan de praat over Alexandra. Het begint bij een factuur die is binnengekomen van 185 euro voor Alexandra. Volgens Gerrit is het zo dat als het om haar gaat, ze niet moeilijk doet over geld. Er zijn enkele dingen voorgevallen volgens Gerrit die zij wilde en waarvan zij vond dat het gebeuren moest. Dat is super verknipt, dat soort dingen zegt Jessie. Ze moet altijd haar zin krijgen eindigt hij. Zijn jullie het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *