Mariska is heel blij met de post die zijn ontvangt

Mariska is heel blij met de post die zijn ontvangt

Mariska heeft post gekregen. Franny vraagt wat erin staat. Mariska geeft aan dat er grappige dingen in staan om te lezen, ook een heel groot stuk van haar ouders. Ze vertelt dat haar ouders het jammer vinden dat zij en Hiske benoemd worden als de ouderen, terwijl zij voor hen helemaal niet zo oud zijn. Verder vindt haar vader dat ze niet te hard moet gaan bouwen, want hij vindt dat de jongeren dat wel kunnen doen. Even later loopt Mariska naar buiten en begint ze een brief terug te schrijven. Ook Hiske is aan het schrijven. Mariska vertelt blij te zijn dat ze in mei naar de bruiloft kan van een vriendin van haar. Mariska lijkt weer helemaal op te bloeien in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *