Alexandra wil weten hoe het zit tussen Franny en Gerrit en vraagt dit aan Franny

Alexandra wil weten hoe het zit tussen Franny en Gerrit en vraagt dit aan Franny

Wanneer de bewoners aan het eten zijn, komt de relatie tussen Gerrit en Franny ter sprake. Alexandra wil graag weten hoe het vanaf Franny haar kant zit en vraagt het aan haar. Vind je hem leuk leuk of ben je gek op hem?, vraagt Alexandra op de man af. Franny is erg duidelijk en geeft gelijk aan gek te zijn op Gerrit. Toch bevestigt ze dat ze niet wil weten of Gerrit haar ook leuk vindt, omdat ze dan alleen maar teleurgesteld kan worden. Alexandra wil haar behoeden voor de pijn die ze hiervan kan krijgen, omdat ze vindt dat Franny al teveel verdriet heeft gehad, kijk wel een beetje uit. Niet dat je zo meteen tot over je over verliefd gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *