Jessie en Gerrit praten over het naderende einde

Jessie en Gerrit praten over het naderende einde

Jessie en Gerrit hebben het over het naderende einde. Ze bespreken over wie ze zouden wegspelen. Jessie somt op waar je allemaal op kan letten. Het verhaal heeft zoveel kanten, Gerrit, zegt de mannelijke bewoner. Ook zegt hij dat het een heel raar spel gaat worden. Gerrit vraagt aan Jessie of hij Merel weg zou kunnen stemmen, het antwoord luidt, liever niet. Wel weet Jessie wat hij zou doen als hij de pot zou winnen, hij zou met zijn ouders en grootouders naar Florida gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *