Alexandra krijgt een leuke mail en deelt dit met Dylan en Franny

Alexandra krijgt een leuke mail en deelt dit met Dylan en Franny

Alexandra heeft een e-mail gehad en leest deze voor aan Dylan en Franny. In het mailtje biedt een kledingstyliste zich aan om Alexandra te helpen bij haar kledinglijn. De betreffende persoon zit al meer dan 25 jaar in het retail vak en zal rond één uur aanstaande donderdag bij haar zijn. Het luisterende tweetal lijkt enthousiast te reageren. Alexandra wordt ook een beetje emotioneel als ze het over het opstarten van haar eigen sportlijn heeft. Zal het Alexandra lukken om haar sportlijn op te starten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *