Andrea vraagt aan Jens of Mylène boos is

Andrea vraagt aan Jens of Mylène boos is

Andrea en Jens raken aan de praat. Is Mylène boos, Jens? vraagt ze aan hem. Andrea vindt namelijk dat Mylène gepikeerd deed tijdens het afwassen. Jens ontkent, ze was gewoon moe. Hij had aangeboden samen met Mylène af te wassen, maar volgens hem had Mylène daar niet zoveel zin in. Andrea zegt dat wel te snappen. Jens snapt het juist niet. Mylène komt erbij zitten. Ze vraagt zich af waarom het zo interessant is voor Andrea als ze boos is. Andrea zegt dat ze gewoon nieuwsgierig is en dat er verder niets achter zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *