Gerrit en Franny denken dat Jessie Shelley wel ziet zitten

Gerrit en Franny denken dat Jessie Shelley wel ziet zitten

Franny en Gerrit liggen beide samen in een kamer. Ieder in een ander bed. Gerrit lijkt aan te geven dat hij Shelley graag zou zien vertrekken, Franny lijkt het met hem eens te zijn. Volgens Gerrit ziet Jessie Shelley juist als een echte bewoonster. Ach, hou op schei uit, zegt Franny. Volgens Franny zoekt Jessie namelijk alleen maar aandacht bij Shelley en kijkt hij veel naar haar. Even later in het gesprek vraagt Franny aan Gerrit of Jessie Shelley leuk vindt. Gerrit denkt aan de ene kant van wel, maar aan de andere kant van niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *