Bloeit er toch iets op tussen Gerrit en Franny?

Bloeit er toch iets op tussen Gerrit en Franny?

Franny is vroeg op en begint aan haar dagelijkse routine, de dieren verzorgen. Even later komt Andrea haar helpen. Ze vertellen elkaar dat ze van de schrik dat Utopia 2 stopt zijn bekomen, maar dat het wel gek blijft. Andrea geeft aan dat ze het ergens wel had verwacht, Ik dacht thuis, dit gaat niet nog heel lang doorlopen, omdat het al zo lang loopt. De vrouwelijke bewoonsters realiseren zich nu echt dat ze straks de poort uit moeten. Franny loopt tien minuten na het verzorgen van de dieren naar Gerrit toe die nog steeds in haar bed ligt. Ze gaat bij hem liggen en ze beginnen elkaar te knuffelen. Even later gaan de twee tortelduifjes het bed uit en maken zich klaar voor de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *