Merel en Franny lijken bang voor wat er komen gaat

Merel en Franny lijken bang voor wat er komen gaat

Merel en Franny zitten buiten op het gras. De vrouwelijke bewoonsters zijn benieuwd hoe hun leven is, straks buiten Utopia 2. Ze gaan de schoonheid van de mini samenleving missen. Wat ze ook gaan missen zijn de gesprekken die men er voert en de routines die ze hebben. Ze vinden het eng dat ze straks thuis slapen. Franny geeft aan dat ze helemaal kippenvel krijgt als ze daaraan denkt en denkt ook dat er heel veel op hen af gaat komen, omdat ze de laatste vijftien zijn.  Merel reageert en zegt: En dan ga je naar huis, waarschijnlijk gaat iedereen sowieso de eerste nacht alleen naar huis en dan word je wakker, ik dan zonder Jessie, en dan? Het lijkt erop dat de vrouwelijke bewoonsters zich  na Utopia 2 helemaal moeten herpakken naar hun oude leven voor Utopia. Franny geeft aan dat ze denkt dat er een duo naar huis wordt gestemd en je dan maar een uur hebt om alles in te pakken. Het wordt volgens haar dan echt een gekkenhuis. Merel denkt dat er volgende week al iemand naar huis gaat. Franny denkt over één of twee maanden pas. Ze vraagt aan Merel wat ze hierna wil gaan doen. Merel antwoordt: Ik wil natuurlijk graag presentatrice worden dus ik hoop dat ik daar de kans voor krijg en anders zou ik graag de evenementen in willen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *