Hiske, Merel en Franny bespreken het naderende einde

Hiske, Merel en Franny bespreken het naderende einde

Merel maakt zichzelf klaar voor de dag in haar kamer en Hiske zit bij haar. Merel zegt zachtjes tegen haar dat ze zich zorgen maakt om een paar dingen. Hiske vraagt wat er aan de hand is. Ze zegt zich zorgen te maken hoe ze straks buiten gaat functioneren en of ze met Jessie samenblijft. Ze is bang dat ze uit elkaar gaan. Hiske vraagt wat zij zelf denkt hoe het tussen Jessie en haar straks verloopt en of ze het er al met hem over heeft gehad. Merel reageert: Nog niet echt. Alleen meer van, we kunnen het nu wel zeggen, maar ja we weten natuurlijk niet hoe het loopt. We hopen het wel allebei. Even later komt Franny naar de vrouwelijke bewoonsters toe. Merel vertelt dat ze het geweldig zal vinden als ze tien mensen naar huis mogen sturen en met vijf bewoners overblijven. Franny lijkt het ook leuk te vinden en zegt: Dat zou echt heel leuk zijn, echt geniaal dan hebben we het terrein voor ons vijven en kunnen we gewoon doen wat we willen. Hiske geeft aan dat het nog te riskant is. Merel vertelt dat ze goed is in het spelen van spelletjes. Hiske denkt dat er echt mensen nog verassend uit de hoek gaan komen. Franny reageert op Hiske: Ik denk echt dat er mensen over lijken gaan. The game is on! Merel denkt dat het allemaal wel meevalt en zegt dat er niet zoveel mensen gemotiveerd zijn om te winnen. Hiske denkt dat daar juist verandering in gaat komen en volgens haar een knallend einde gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *