Andrea is bang dat zij degene is die als eerste Utopia 2 moet verlaten

Andrea is bang dat zij degene is die als eerste Utopia 2 moet verlaten

Dylan ziet dat Andrea verdrietig is en troost haar. Andrea vertelt dat ze niet naar huis wil en bang is dat ze met haar verjaardag, die aanstaande maandag is, dit niet in Utopia 2 kan vieren. Andrea denkt als zij op de bank komt te zitten met Shelley en Merel, ze weinig kans maakt om te blijven. Dylan vertelt haar als dat misschien gaat gebeuren hij niet op haar zal stemmen. Ze droogt haar tranen en vertelt te denken dat elke twee weken iemand een publiekstem krijgt. Dylan denkt het niet en vertelt haar dat ze nu niet bang moet zijn en er het mooiste van moet maken. Hij praat Andrea moed in, om afleiding te gaan zoeken met het draaien, als het zo is, dan is het zo. Hij vindt het achterlijk als Andrea naar huis moet en Mariska in Utopia 2  blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *