De bewoners beseffen dat ze nog vier maanden de tijd hebben om hun doelen te bereiken

De bewoners beseffen dat ze nog vier maanden de tijd hebben om hun doelen te bereiken

De bewoners zitten in de silo. Moeten we niet een plan de campagne maken? merkt Merel vervolgens op. Jens laat weten dat hij vooral wil genieten van zijn laatste maanden in Utopia 2, maar Merel vindt dat er naast het genieten ook keihard gewerkt moet worden. Werken, plan de campagne maken en genieten concludeert ze. Ze wil alles op alles zetten. Evenementen organiseren, producten op de markt brengen en geld gaan verdienen. Merel is vastbesloten om haar vijftien maanden vol te maken. Ik moet het echt halen. Anders is mijn Utopia tijd niet compleet benadrukt ze. Adriaan is van mening dat het echte spel nu pas gaat beginnen. Er gaan straks complotten gesmeden worden voorspelt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *