Het nieuws dat Utopia 2 definitief stopt slaat in als een bom bij de bewoners

Het nieuws dat Utopia 2 definitief stopt slaat in als een bom bij de bewoners

De bewoners reageren verslagen op het nieuws dat zojuist bekend is geworden. Utopia 2 stopt definitief. Alexandra heeft het er ogenschijnlijk erg moeilijk mee. De tranen rollen over haar wangen. Voor je het weet is het voorbij zegt ze. Mariska lijkt daarentegen enorm blij met het nieuws. Ik voelde al dat zoiets ging gebeuren laat ze weten. Jessie kijkt verslagen om zich heen te kijken en Gerrit geeft aan er nog iets moois van te willen maken. Ook Shelley, Hiske en Jessie praten na. Shelley vraagt zich af of er nu nog iemand weg moet of niet. Bij Jordie lopen de tranen over zijn wangen van het nieuws dat zojuist is ontvangen Ik wilde zo lang mogelijk blijven, langer dan vijftien maanden benadrukt hij. Het verbaast Jordie echt.

Meerdere bewoners zijn dan ook gechoqueerd door het nieuws en zoeken steun bij elkaar. Dat is f*cking insane zegt Gerrit tegen Jessie. Utopia stopt, wat de f*ck? voegt Merel eraan toe. Franny zit met tranen in haar ogen en wordt getroost door Merel en Jessie. Kunnen we niet iets doen vraagt ze verdrietig. Er komt bij de bewoners ook het besef dat ze vanaf nu keihard moeten gaan werken, om de bv in de groene cijfers te krijgen. Ook realiseren zij zich dat ze nog maar vier maanden de tijd hebben om dit te waar te maken. Hoe zullen de laatste maanden van Utopia 2 voltrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *