Adriaan ziet het nut er niet van in om langer in Utopia 2 te blijven

Adriaan ziet het nut er niet van in om langer in Utopia 2 te blijven

Het is een sombere dag voor de bewoners. Daar komt bij dat het buiten ook nog eens keihard begint te regenen. Jessie vertelt de publieksstemmen nooit leuk gevonden te hebben maar dit zijn echt k*t stemmen laat hij weten. De bewoners rennen snel naar binnen om te schuilen voor de regen. Jessie vertelt dan dat hij graag nog een keer zijn vijftien maanden vol had willen maken. Alexandra vraagt zich af of Utopia 2 stopt voor de kerst of erna. De bewoners speculeren verder hoe de laatste weken en dagen zullen gaan verlopen. De bewoners lijken allemaal te zijn ontdaan door het grote nieuws. Adriaan laat weten dat hij hiervoor niet langer zal blijven. Hij is nog steeds vastberaden om te gaan vertrekken, als hij zijn vijftien maanden heeft volgemaakt. Hij ziet er namelijk het nut er niet van in om nog lang er te blijven. Voor het geldbedrag hoef ik niet hier nog een aantal maanden te blijven dan ga ik wel naar huis toe laat hij weten. Zal Adriaan echt eerder vertrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *