Mylène is van streek, zal haar relatie met Jens standhouden als Utopia 2 stopt?

Mylène is van streek, zal haar relatie met Jens standhouden als Utopia 2 stopt?

Mylène is verdrietig en vertelt in de silo tegen een paar bewoners dat de afstand tussen haar en Jens in Nederland best wel ver is. Weet je wat het is begint Mylène. Je probeert zoiets voor je uit te schuiven. Het is onbereikbaar, het is er nog niet. Je kan het zo lang mogelijk uitstellen, je hoeft er niet over na te denken. Maar over vier maanden is dat er dus wel voegt ze eraan toe. En heeft niet het idee dat Jens naar Groningen gaat verhuizen en zij naar Leiden. Dat ga ik ook niet doen benadrukt ze. Jens en Mylène lopen wat later buiten een rondje. Mylène lijkt niet te stoppen met huilen en ze lopen naar de dieren. Jens troost zijn vriendin. En Mylène vraagt zich af of de relatie buiten Utopia 2 nog standhoudt. Het is geen break up moment antwoordt Jens. Als we dit allebei nog net zo graag willen, dan kan dat buiten ook. Tuurlijk is het moeilijk gaat hij verder. De twee lopen daarna naar hun kamer en Mylène huilt daar verder. Zal de liefde tussen hen na Utopia 2 nog standhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *