Merel is in tranen en Mariska is blij dat ze haar emoties toont

Merel is in tranen en Mariska is blij dat ze haar emoties toont

Alexandra vraagt zich af of het nog wel zin heeft om de sportschool te bouwen. De dames zien Merel huilen en roepen haar erbij en slaan hun armen om haar heen. Ondanks dat Mariska en Merel de afgelopen dagen woorden hebben gehad, besluiten de bewoners er toch voor elkaar te zijn in moeilijke tijden. Het velletje van de panter is eraf en Merel is kwetsbaar. Alexandra praat haar moed in en geeft haar veel complimenten. Mariska is blij dat Merel eindelijk haar emoties toont en zegt dit ook tegen haar. Merel is heel bang hoe het straks afloopt met haar relatie. Ze is bang dat Jessie haar zal verlaten. Als Jessie echt zoveel van je houdt als dat hij nu doet, dan moet je jezelf echt geen zorgen maken schat reageert Alexandra. Als het niet zo is dan is hij niet de ware man voor je eindigt Mariska.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *