Blijft Mariska nog in Utopia 2 wonen?

Blijft Mariska nog in Utopia 2 wonen?

Franny wordt getroost in de silo door Mariska. Ze vraagt aan haar of ze nog blijft. Ja antwoordt Mariska. Ze vindt het dom als ze nu niet zou blijven. Als mensen nu vragen, we wil er als eerste weg? Dan zeg ik ja hoor voegt ze er verder wel aan toe. Nog wat later zit Mariska aan de picknicktafel met Merel en Alexandra. Ook zij vragen zich af of ze nog blijft. Alexandra geeft haar aan, dat ze moet genieten van de tijd die ze nu hier in Utopia 2 heeft en dat ze het geheid gaat missen volgens haar. Ik wil je wel meegeven, probeer wel nog even door te pakken. Ik zeg je heel eerlijk, ik had je geen stem gegeven vandaag. Mariska begrijpt het. Het lijkt er dus op dat Mariska voorlopig nog even in de mini samenleving blijft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *