Jessie en Merel bespreken het naderende einde van Utopia 2

Jessie en Merel bespreken het naderende einde van Utopia 2

Jessie en merel lopen hand in hand een rondje over het Utopia 2 terrein nadat ze hun interview hebben gehad. Jessie vraagt aan Merel hoe het met haar gaat. Nou ik liep weg en in één keer sloeg het in antwoordt Merel. Ik kon niet meer stoppen met huilen. Straks ben je Utopia kwijt, ben je mij kwijt gaat Jessie verder. Maar ik wil jou niet kwijt reageert Merel op haar beurt. Oh, nee. Dat hoorde ik van Lexie zegt Jessie vervolgens. Wanneer zei ze dat? vraagt Merel. Net, een kwartier geleden of zo laat Jessie weten. Merel zucht en vindt het eng dat Utopia 2 gaat stoppen. Ze vertelt aan Jessie dat Gerrit ook zat te huilen en dat ze het zielig vindt voor hem. Jessie reageert dat aan de andere kant Gerrit misschien allang thuis was geweest. Volgens Jessie boeit het Jens allemaal geen flikker en hij hoopt als het een afvalrace wordt, Jens er als eerste uit gaat. Ik wil met jou en Ger overblijven zegt Merel dan. Ik wil niet zonder je, het maakt mij echt heel verdrietig als ik daaraan denk benadrukt ze. Ja, wat moet ik erop zeggen zegt Jessie. Het is allemaal wat het is hè. Ik denk niet dat we het lot echt in eigen hand hebben vervolgt hij. Dat hebben we zeker wel aldus Merel. Nee, je weet niet hoe het eruit gaat zien benadrukt Jessie op zijn beurt. Als wij de finale mogen bepalen dan hebben we het lot zeker wel in eigen handen gaat Merel verder. Maar je bent toch mijn schatje! We kunnen toch niet uit elkaar, toch? Wil je nu dat ik ga liegen of wat wil je? reageert Jessie. Of moet ik zeggen nee klopt, kan niet. Nee, je moet vooral zeggen wat je denkt eindigt Merel. Wat zou Jessie hiermee bedoelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *