Mylène en Gerrit speculeren over de finalisten van Utopia 2

Mylène en Gerrit speculeren over de finalisten van Utopia 2

Mylène zit buiten, verslagen op een bankje. Gerrit geeft haar een knuffel. Nu Utopia 2 eind december stopt is de verwachting dat er een spel gespeeld gaat worden op weg naar de eindstrijd. Ze vraagt zich af wie er het spel mee gaan spelen. Gerrit noemt zichzelf en zijn vrienden Jessie en Merel. De twee denken allebei dat Brandon, Dylan, Adriaan, Mariska en Jens niet mee zullen doen aan een spel. Mylène is benieuwd of een eindstrijd een scheur zal vormen in de vriendschap die Gerrit heeft opgebouwd. Het is een spel, we moeten kijken hoe het spel zich vormgeeft reageert Gerrit. Ik ben niet de meest geliefde persoon voegt hij eraan toe. Mylène wijst hem er vervolgens op dat hij niet de meest gehate persoon is. Gerrit geeft aan het spel te willen winnen. Dit omdat hij hier al vanaf het begin in Utopia 2 is geweest en ziet Utopia als zijn kindje. Mylène laat hem weten dat ze hem in Utopia 2 heel anders vindt dan daarbuiten en dat hij haar nu niet in de weg staat. Gerrit is gewoon Gerrit, en ik weet hoe je hier doet gaat ze verder. De twee hopen dat degene die wint in ieder geval iemand is die een hart voor het programma heeft en het verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *