Gerrit wil de strijdbijl begraven maar Andrea heeft voorwaarden

Gerrit wil de strijdbijl begraven maar Andrea heeft voorwaarden

Gerrit wil er het beste van maken, nu de bewoners nog maar vier maanden in de mini samenleving Utopia 2 hebben. Hij wil de strijdbijl met Andrea begraven. Welke strijdbijl? vraagt Andrea. Ik gun jou tot december als jij mij maar gunt tot veertien oktober zegt ze. Want ze wil naar het Amsterdam Dance Event. Jessie vraagt zich af hoe ze dat wil bereiken. Andra antwoordt dat ze dat wil doen door te blijven draaien. Zal het Andrea lukken om op het ADE te gaan draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *