Jessie en Gerrit pakken door met hun muzieknummer

Jessie en Gerrit pakken door met hun muzieknummer

Jessie krijgt een e-mail van zijn producer. Deze geeft aan dat hij meer mogelijkheden ziet met het nummer en dat het hem interessant lijkt om die te bekijken. Ook stuurt de producer een beat mee die hij al heeft gemaakt. Tof reageert Jessie op het nieuws. Hij zet het nummer meteen op. Iedereen die in de ruimte zit lijkt de beat positief te ontvangen. Hiske heeft wel wat twijfels. Ze weet niet zeker of het nummer past op de beat.

Wat later vertelt Jessie aan Gerrit dat hij een mailtje heeft gestuurd naar de producers. In dat mailtje heeft hij gezegd dat de beat een wat vrolijkere noot mag hebben omdat de huidige nogal een rauw randje heeft. Gerrit loopt al op de zaken vooruit. Stel je voor, dit gaat een beetje lopen dan hebben we erbuiten ook wat aan. Jessie is het daarmee eens. De twee geven elkaar de vijf. Jessie merkt nog op stilzitten is geen optie. Zal het de twee lukken om het te gaan maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *