Adriaan en Jens praten over de toekomst van Utopia 2, wie wordt de winnaar?

Adriaan en Jens praten over de toekomst van Utopia 2, wie wordt de winnaar?

Adriaan en Jens zitten samen buiten te eten. De twee praten over de toekomst van Utopia 2 en hoe de laatste maanden zich zullen voltrekken. Jens denkt dat er eerst een coupe poging zal komen om Brandon of Jessie aan de kant te zetten. Ook denkt hij dat de nieuwere bewoners een kwetsbare positie zullen hebben. Zijn hoop is dat Dylan uiteindelijk gaat winnen, Adriaan is het met hem eens. Al zou Adriaan het ook leuk vinden als Brandon zou winnen. De twee denken ook allebei dat als Dylan het goed speelt, hij zeker een goede kans maakt. Niet in de laatste plaats, volgens Adriaan, omdat hij er erg leuk uit ziet. Jens denkt dat Dylan de laatste vijf sowieso zal redden. Hij denkt dat Jessie het niet zal redden. Wie zal uiteindelijk de laatste bewoner van Utopia 2 zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *