Merel zit in een rats, loopt haar relatie in gevaar?

Merel zit in een rats, loopt haar relatie in gevaar?

Merel maakt zich een beetje druk. Ze ligt in haar bed en Franny staat erbij. Ik ben gewoon gestrest zegt Merel. Franny vraagt zich af waarom dit is. Merel wil namelijk nog niet naar huis, ook is ze bang dat Jessie en zij een einde zullen maken aan hun relatie. Franny is het ermee eens dat het allemaal best wel eng is. Dit is ook echt precies de reden dat ik geen relatie wilde gaat Merel verder. Franny laat weten dat ze de komende tijd nog wel kan genieten en dat ze moet zien hoe het buiten Utopia 2 gaat lopen. Hoe zal het Jessie en Merel vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *