De bewoners sluiten de heftige dag af met een mooi feestje

De bewoners sluiten de heftige dag af met een mooi feestje

Het nieuws dat Utopia 2 stopt, lijkt hard te zijn aangekomen bij de bewoners. Daarom besloten de bewoners afgelopen avond een feestje te organiseren. Er lijkt een vrolijke sfeer te heersen in de silo. Andrea staat achter de draaitafel en de andere bewoners dansen eromheen. Jens schreeuwt de laatste vijftien! Na verloop van tijd wisselen Andrea en Gerrit om zodat Gerrit ook kan draaien. Ook houdt hij een speech voor de andere bewoners en vertelt hij over een nieuw evenement dat volgens hem naar alle waarschijnlijkheid het laatste evenement is waar vijftien bewoners bij aanwezig zijn. Na de speech zet hij de titelsong van Utopia in wat vervolgens bij sommige bewoners tot tranen leidt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *