Merel uit haar onzekerheid bij Jessie

Merel uit haar onzekerheid bij Jessie

Jessie stond afgelopen avond alleen buiten bij het sanitairgebouw. Op de achtergrond is de muziek van het feest te horen. Ik moet winnen, zegt hij tegen zichzelf. Hij lijkt heel erg na te denken als Merel aan komt lopen. Hij geeft haar een kus en vraagt waar ze het moeilijk mee heeft. Ze geeft aan dat ze het heftig vindt omdat ze niet weet wat er kan gebeuren. Je moet je niet zorgen maken om de onzekerheid, zegt hij tegen haar. Ik ga gewoon zorgen dat ik niet naar huis ga, zegt de mannelijke bewoner.  Merel antwoordt, dat gaan we ook allebei niet!  Hoe ver zal het tweetal komen in de finale?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *