Mylène spreekt haar ergernis over Adriaan uit

Mylène spreekt haar ergernis over Adriaan uit

Enkele bewoners zaten afgelopen avond buiten te praten. Het onderwerp Adriaan komt naar boven. Adriaan gaat wel blijven toch of niet? vraagt Mylène, volgens Merel twijfelt hij. De bewoners snappen het niet, want vanmiddag zei hij nog dat hij weg zou gaan. Met name Mylène geeft aan zich eraan te ergeren. Hij is af en toe gewoon super k*t. Ze vindt dat hij wat respect moet hebben voor de mensen die het moeilijk hebben met de sluiting van Utopia 2. Dit vindt ze omdat hij vanmiddag na de bekendmaking nogal nonchalant reageerde. Zal Adriaan toch nog blijven in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:41

    Adriaan heeft wel wat neergezet met zijn fietstocht als hij ergens voor ging was het ook zo.van mij mag hij de laatste zijn die eruit gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *