De bewoners vergaderen over hoe het nu verder moet omdat Utopia gaat stoppen

De bewoners vergaderen over hoe het nu verder moet omdat Utopia gaat stoppen

De bewoners hebben gisteren een bericht ontvangen dat Utopia 2 in december gaat stoppen. Hierdoor willen ze de handen ineenslaan en alles tot het einde samen goed laten verlopen. Vroeg worden ze wakker en verzamelen ze zich in de silo voor een vergadering. Met z’n allen willen ze kijken naar hoe ze nu verder inkomsten willen krijgen.

De kistjes lopen al een lange tijd goed, maar kosten ook veel tijd en werk om te maken. Daarom besluiten de bewoners om hier gezamelijk aan te werken. Ook zoeken ze een leverancier voor de spuitbussen. Jordie geeft aan dat er in de kistjes een foto van de vijftien huidige bewoners in moet. Gerrit geeft daarna aan dat de webshop enkel nog maar goedlopende producten mag bevatten, zodat de website schoon en overzichtelijk wordt. Hier zijn velen het direct mee eens. Jessie vraagt zich alleen af of er niet klanten zijn die producten willen van een specifieke bewoner. Iedereen wil nog iets kopen van Shelley, Hiske of WRTW van Merel, zegt Jessie.

Ook willen de bewoners iets doen met foto’s. Ze zijn allemaal van mening dat zij als laatste vaste groep bijzonder zijn. Daarom besluiten ze vanmiddag om een groepsfoto te maken. Adriaan vindt het juist leuk als de bewoners op willekeurige tijdstippen foto’s zouden maken. In de ochtend met je koffie of juist ’s avonds na een drankje op. Dat vinden mensen juist leuk, roept de mannelijke bewoner. Ik denk dat we ook producten kunnen verkopen zonder foto, maar met enkel ons logo, voegt Andrea toe. Wel vindt Andrea dat de kalender een comeback moet maken en geven Jessie en Merel aan dat onderzetters en een nieuwe lading Katie knuffels ook gaan scoren.

Gerrit is van mening dat de Gerkse Bakkerij, de bakkerij van Gerrit en Hiske, moet stoppen, omdat hij vindt dat je juist producten moet verkopen die blijvend zijn. Hij denkt dat de klanten meer waarde hechten aan een balpen met logo, dan brood wat je eenmalig kan nuttigen. Hiske geeft haar mening hier nog niet over. Ondertussen verlaat Adriaan de vergadering om zijn schoenen aan te trekken en gaat hij naar Katie. De groep praat verder over het promoten van de komende evenementen en de B&B. Niet lang daarna eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *