Jens en Adriaan maken grappen over de afspraken die gemaakt zijn tijdens de vergadering

Jens en Adriaan maken grappen over de afspraken die gemaakt zijn tijdens de vergadering

Bij de vergadering vanmorgen is er besproken dat de bewoners zich in de laatste vier maanden nog hard willen inzetten om geld te verdienen. Shelley, Jens en Adriaan zitten in de silo als Shelley haar mening hierover geeft. Best wel apart dat mensen nu opeens heel hard willen gaan werken, zegt Shelley. Adriaan en Jens geven aan dat die motivatie van de bewoners snel weg zal zakken. Denk je echt dat mensen morgen nog hard gaan werken? Dat gaan ze niet doen, zegt Adriaan lacherig. Hij vindt dat alle bewoners zich niet aan hun woord gaan houden. De drie bewoners grappen nog even met elkaar door en gaan verder met het opruimen van de keuken. Zullen de bewoners hun motivatie behouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *