Hiske is klaar met de bewoners die hun mond dicht houden tijdens de vergadering

Hiske is klaar met de bewoners die hun mond dicht houden tijdens de vergadering

De bewoners hebben gisteren te horen gekregen dat Utopia 2 stopt in december, maar dit betekent niet dat de bewoners niet meer vergaderen. Vanmorgen is de vergadering geweest, maar Hiske lijkt geïrriteerd over de manier waarop dit ging. Hiske snapt niet dat veel bewoners klagen, maar hun frustraties niet uitspreken in de vergadering. Ik vind het krom, geeft Hiske aan. Ik vind dat een aantal dingen gewoon gezegd kunnen worden. Andrea is het met haar eens en vindt dat de andere bewoners ook hun mond open moeten trekken. In de vergadering wordt er omheen gepraat, maar dagen daarvoor wordt er wel beklaag over gedaan, geeft de vrouwelijke bewoonster aan. Zullen de bewoners hun mond opentrekken in de vergadering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *