Adriaan en Jens bespreken het gedrag van Gerrit en Shelley

Adriaan en Jens bespreken het gedrag van Gerrit en Shelley

Shelley heeft als droom actrice te worden, maar Adriaan en Jens lijken hier cynisch over. De twee mannelijke bewoners zijn aan het trainen wanneer Shelley en Gerrit ter sprake komen. De mannelijke bewoners vinden dat de twee bewoners allebei veel dromen hebben, maar hier weinig voor doen. Je hebt dromers en je hebt hier doeners, geeft Adriaan aan. Ik ben een dromer, maar als ik een droom wil verwezenlijken weet ik dat ik het moet doen. Jens geeft aan dat de muziek set die Gerrit gisteren draaide liet zien dat hij geen minuut heeft geoefend. Zullen de mannelijke bewoners hen nog hierop aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *