Jessie en Gerrit begrijpen niet waarom Jens zo emotioneel is

Jessie en Gerrit begrijpen niet waarom Jens zo emotioneel is

Jens lijkt het moeilijk te hebben met het nieuws dat de bewoners gisteren hebben gekregen. Utopia 2 stopt eind december definitief, maar vandaag lijkt dit hard aan te komen bij Jens. De tranen rollen over zijn wangen en hij zoekt steun bij Mylène. Gerrit en Jessie vragen zich af waarom Jens aan het huilen is. Ik denk dat het is om de situatie rondom hem en Mylène, spreekt Gerrit hardop uit. Ik snap dat huilen niet, zegt Jessie tegen Gerrit. Jessie en Gerrit vinden dat Jens geen hart heeft voor Utopia 2 en snappen daarom niet dat Jens hardop huilt, sukkels, het boeit ze geen flikker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *