Jessie en Alexandra raken in een heftige discussie

Jessie en Alexandra raken in een heftige discussie

Gerrit en Jessie willen hun nummer opnemen in het huisje van Alexandra en Jordie, maar hier lijkt niet iedereen het mee eens te zijn. Alexandra slaapt in dit huisje en is, zacht uitgedrukt, niet blij met dit nieuws. Ze wil niet dat haar huisje vies wordt, maar Jessie wil zijn schoenen niet uit doen in het huisje. Wat is het probleem als we daarna stofzuigen? vraagt Jessie geïrriteerd. Alexandra wil graag dat Jessie zijn schoenen uitdoet, maar dit weigert hij. Waarom moet het altijd gaan zoals Jessie het wil? geeft de vrouwelijke bewoonster boos aan. Jessie wordt boos en wil weglopen, stik er lekker in zegt hij. Het is een kleine moeite je schoenen uit te trekken. Ik ga er niet meer op in, sluit Alexandra af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *