Er wordt gelogen tegen Jessie en hij wil weten door wie

Er wordt gelogen tegen Jessie en hij wil weten door wie

Jessie en Gerrit zijn opzoek naar een plek waar ze hun singel kunnen opnemen. Ze hebben verschillende locaties bekeken, zo ook de tattooshop. Dylan heeft aangegeven dat de mannelijke bewoners wel kunnen opnemen, mits hij geen tattooklant heeft op dezelfde tijd. Daar zit een klein addertje onder het gras: Dylan weet dat hij wel een tattooklant heeft op dit tijdstip. Jessie is dit ter oren gekomen via Franny. Volgens Jessie heeft Dylan de situatie met Franny besproken en zou Dylan hebben aangegeven dat Jessie naar hem toe moest komen om het te checken. Dylan ontkent dit en geeft aan dat de verantwoordelijkheid bij Jessie ligt, je kan het best een tweede keer vragen. Jessie geeft aan dat hij het inderdaad nog een tweede keer had moeten checken, maar zou het raar vinden als Dylan het bewust achter zou houden. Dan liegt Franny, trekt Jessie de conclusie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *